• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Log ind

Profil

HV CARE cykler og hjælpemidler - Salg på nettet

Hos HV CARE finder du et udvalg af produkter indenfor cykler og hjælpemidler.
Vi sælger desuden el cykler, scooter og el scooter samt diverse tilbehør. Det er også hos HV CARE du finder cykelbeklædning af god kvalitet samt energiprodukter.
Vi er en seriøs virksomhed der behandler alle vores kunder med respekt og gør vores aller bedste for, at give en god service på et højt niveau.
Har du spørgsmål til varene på vores webshop er du velkommen til at kontakte os.

HV CARE cykler og hjælpemidler

HV CARE webshop, drives fra en forretning i Holstebro. HV CARE cykler og hjælpemidler er en virksomhed med stor ekspertise indenfor cykler, el cykler, scooter, el scooter og diverse personlige hjælpemidler.
HV CARE cykler og hjælpemidler har desuden et velfungerende værksted som klare alle tænkelige værksteds opgaver. Vi har også servicebiler der dagligt kører rundt i landet for at foretage opsætning- og nedtagning af personlifte, reparation af disse og foretager lovpligtige lifteftersyn.

I vores fysiske forretning hos HV CARE cykler og hjælpemidler, har vi et stort udvalg af cykler og alt i tilbehør. Vi har desuden salg og udlejning af hjælpemidler.  - Du er altid velkommen i forretningen for at se udvalget.
Vi gør opmærksom på, at det ikke er hele vores varesortiment der sælges på nettet. Der vil desuden kunne forekomme prisforskel på vare  i den fysiske forretning og her på shoppen.
Ved eventuelle spørgsmål, kan vi kontaktes på hv-care@hv-care.dk eller telefon 97 41 41 65.

Ved HV Care i Holstebro tilbyder man professionel vejledning til kunder, der kommer ind i butikken for at kigge efter en cykel, elcykel, scooter eller personlige hjælpemidler. Medarbejderne har selv erfaring med produkterne, så de ved, hvad man har brug for.

For over 20 år siden startede Henrik Hornstrup og Kim Schmidt HV Care i Holstebro. Dengang forhandlede de personlige hjælpemidler. Siden er forretningen udvidet, så HV Care nu sælger alt indenfor cykler, hjælpemidler og scootere.

I butikken på Struervej 107 er alle velkomne. Der er et udvalg af cykler til folk i alle aldre. Fra en børnecykel med støttehjul til mountainbike eller en elcykel til dem, der skal have lidt ekstra hjælp.

“Kunderne kommer ind i en butik, hvor de kan snakke med personalet. Uanset hvad de søger, er vi klar til at hjælpe. Vi har et bredt sortiment både til børn og voksne - uanset niveau,” siger Henrik Hornstrup, medejer af HV Care.

Foruden det store udvalg af cykler og hjælpemidler i forretningen har HV Care også et professionelt værksted, som kan klare alle værkstedsopgaver, der omhandler reperation eller klargøring af cykler, elcykler, scootere, kabinescootere og personlige hjælpemidler.

Personlige hjælpemidler dækker blandt andet over kørestole, pedaltrænere, badebænke og rollatorer.

Samtidig kører HV Care også rundt i hele landet og foretager opsætning- og nedtagning af personlifte, reparerer selvsamme og foretager lovpligtige lifteftersyn. Det har de mere end 20 års erfaring med og er altså eksperter på området.

Personlig vejledning
Medarbejderne i HV Care giver dig personlig og professionel vejledning, når du besøger butikken. Flere af medarbejderne cykler selv i fritiden, så de har erfaring med, hvad man har brug for, når man cykler. Uanset om man cykler hver dag eller blot en gang om ugen.

“Vi har en, der cykler rigtig meget på mountainbike, så man får altså vejledning af nogle, som selv dyrker det, de vejleder om,” siger Henrik Hornstrup, der selv er på det niveau, han kalder “motionist” med et lille smil.

HV Care forhandler cykler fra kendte mærker som Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLA og Raleigh. Herudover sælger de også scootere fra PGO/MotorCR og Peugeot.

Et populært produkt ved HV Care er eldrevne kabinescootere med tre eller fire hjul. Kabinescooterne giver dig mulighed for at bevæge dig frit og tørt årets rundt.

“Kabinescooterne er virkelig på vej frem,” siger Henrik Hornstrup.

De eldrevne kabinescootere kan køre op til 27 km/t og sørger for, at man nemt klare indkøb, besøge venner og familie eller sågar tage på fisketur.

Speciale i elcykler
De seneste år er der kommet langt flere elcykler på cykelstierne. Det har man også mærket ved HV Care, hvor salget af cykler generelt og specielt elcykler er steget under corona.

Den nye udvikling byder man velkommen ved HV Care. De har specialiseret sig i at reparere de elektroniske cykler.

“Fordi vi har en baggrund i blandt andet elektroniske hjælpemidler, så er el-cykler ikke fremmed for os. Vi synes, den nye udvikling er meget spændende,” siger Henrik Hornstrup.

For selvom elcykler ligesom “almindelige” cykler også har to hjul, en ringeklokke og en saddel, kræver det alligevel noget ekstra at reparere en elcykel.

Batteriet på en elcykel er et avanceret apparat. Derfor kræver det ekstra snille og opmærksomhed, hvis uheldet skulle være ude, og batteriet er i stykker.

“En elcykel skal jo programmeres, og det er altså noget anderledes end ved almindelige cykler. Det er vi heldigvis ret gode til,” siger Henrik Hornstrup og fortsætter:

“Fejlfinding på en elcykel er jo noget andet. Det foregår på en computer, hvor man skal finde ud af, hvor problemet er opstået, og hvordan man så fikser det.”

Kontaktoplysninger

HV CARE cykler og hjælpemidler
Struervej 107
7500 Holstebro
Tlf. 97 41 41 65
Fax 97 42 21 55
Mail: hv-care@hv-care.dk

CVR: 26 90 28 27

Åbningstider:
Mandag - Fredag fra kl 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

Som udgangspunkt svarer vi dagligt på alle indkommende mails der modtages i åbningstiden.
Vi bestræber os på løbende at tjekke vores mail boks, så du hurtigst muligt kan få svar på dine spørgsmål.
Vi gør dog opmærksom på, at der i perioder kan være travlt, hvormed der må forventes længere svartid.
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk