• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
PGO
Log ind

PGO

PGO er Danmarks folkescooter nr. 1! Så præcist kan det siges. Det danske klima er belastende for en scooter, men PGO er skræddersyet til det danske vejr. Kulde varme og fugt, regn, sne og slud samt især salt stiller høje krav til, hvordan en scooter ska produceres. Her skiller PGO sig ud fra mange andre modeller. PGO's fokus er altid på høj driftsikkerhed!

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

PGO scooter er danskernes foretrukne

Du har helt sikkert set en PGO scooter på din vej, og det er der en god grund til. PGO er nemlig det mest solgte scootermærke i Danmark. Derfor synes vi det er passende at dykke ned i den spændende historie bag PGO.

Historien bag PGO


PGO så første gang dagens lys i 1964 i Taiwan. Her har de fra virksomhedens spæde start fokuseret på at lave knallerter og scootere, som er den perfekte kombination af driftsikkerhed, meget lidt vedligeholdelse, komfort og resistens overfor vind og vejr - OG alt sammen til en rimelig pris.

PGO involverede sig i perioden 1972 til 1982 i et teknisk samarbejde med den italienske scooter pioneer Piaggio, som mange nok husker for de legendariske Vespa. PGO blev første gange introduceret på det europæiske marked i 1988 og blev vel modtaget og populariteten er siden vokset støt, og i dag er PGO scootere som sagt danskernes foretrukne scooter - ligesom også Post Danmark har taget scooterne til sig. Hvilket bestemt er et vidne om scooternes driftsikkerhed.

PGO - Fun In Life


Fra starten i 1964 til i dag har tanken bag PGO scootere været det sammen: "Fun In Life". Det er en designfilosofi som blandt andet bevirker at scooterne fra PGO løbende bliver lanceret med nye innovative ideer og koncepter, som altid er med kvaliteten i fokus.  

PGOs kvalitetskontrol


Foruden designfilosofien, så er kvaliteten også omdrejningspunkt for PGO. Man ønsker udelukkende fuld tilfredshed hos kunderne. Derfor fokuserer man hos PGO meget på at kvalitetsteste store dele af produktionen undervejs i processen. Det er en tilgang, som de har høstet megen anerkendelse for. PGO har vundet adskillige design- og kvalitetspriser og PGO er også ISO-9001 certificerede.
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk