• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Moto Cr
PRIS
1 stk
MÆRKER
1 stk
Log ind

Moto Cr

Moto Cr er Danmarks folkescooter nr. 1! Så præcist kan det siges. Det danske klima er belastende for en scooter, men Moto Cr er skræddersyet til det danske vejr. Kulde varme og fugt, regn, sne og slud samt især salt stiller høje krav til, hvordan en scooter ska produceres. Her skiller Moto Crsig ud fra mange andre modeller. Moto Cr's fokus er altid på høj driftsikkerhed!

Moto Cr scooter er danskernes foretrukne

Du har helt sikkert set en Moto Cr scooter på din vej, og det er der en god grund til. Moto Cr er nemlig det mest solgte scootermærke i Danmark. Derfor synes vi det er passende at dykke ned i den spændende historie bag Moto Cr.


OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk