• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
EasyGO
PRIS
1 stk
MÆRKER
1 stk
Log ind

EasyGO

EasyGO er luksus og komfort. El-scooterne er udviklede til danske forhold og skabt til at modstå det hårde danske klima. Det betyder at den kan stå udenfor i rusk og regn. Designet er elegant og komforten er helt i top, så du sikres maksimal køreglæde.
Vi tilbyder gerne at komme ud på din adresse med de forskellige modeller, så du med kyndig støtte og vejledning kan afprøve dem i dine vante omgivelser.

EasyGO - luksus og komfort

Mangler du mobilitet i din hverdag igen? Så kom ind og se vores store udvalg af el-scootere fra EasyGO. Med moderne teknologi kan du nu komme nemt omkring. EasyGO er designet ud fra de danske vejrforhold, og kan derfor holde til lidt af hvert. Derudover har el-scooterne fra EasyGO altid høj komfort og du sikres derfor maksimal køreglæde.

Der findes flere forskellige typer af el-scootere, til flere forskellige formål. Nogle er specielt designet til at skulle fragtes rundt, og er derfor nemme at skille ad. Andre er designet specielt til terræn-kørsel, hvorfor det bliver nemmere at færdes på flere forskellige underlag.

Det er vigtigt at stille krav til sin el-scooter, så det opfylder alle de behov der måtte være. Derfor er vi altid behjælpelige med at finde den helt rigtige model. Du er altid velkommen til at komme ind i butikken og prøve en tur, så du kan mærke hvilken type der passer bedst til lige netop dig. Vi tilbyder gerne at komme ud på din adresse med de forskellige modeller, så du med kyndig støtte og vejledning kan afprøve dem i dine vante omgivelser. Vi besvarer også gerne alle de spørgsmål der måtte være på hv-care@hv-care.dk eller på tlf.: +45 9741 4165

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk