• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Toiletforhøjer
PRIS
1 stk
Log ind

Toiletforhøjer

Her finder du udvalget af toiletforhøjer der let kan monteres på et almindelig toilet.  

Toiletforhøjer

En toiletforhøjer er et nyttigt hjælpemiddel, hvis du i en periode har brug for hjælp til at komme op og ned af toilettet pga. af nedsat styrke eller mobilitet. Der findes flere forskellige typer af toiletforhøjere. Valget af toiletforhøjer afhænger af, hvilken hjælp du har brug for. Du kan enten vælge et forhøjet bræt, som sættes fast på selve toilettet, eller du kan få en stol, som sættes hen over toilettet. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os, eller din kontaktperson i kommunen.

Når du køber en toiletforhøjer skal du være sikker på at den blive installeret rigtigt, så den afhjælper bedst muligt, og at du kan sidde behageligt uden at føle at du glider ned eller sidder for højt, lavt eller skævt. Vi vejleder gerne i montering af toiletforhøjeren.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte på tlf: +45 97 41 41 65 eller via mail: hv-care@hv-care.dk. Du er også altid velkommen til at komme forbi butikken på Struervej 107 i Holstebro.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk