• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
PRIS
1 stk
MÆRKER
1 stk
Log ind

CUBE

Cube udvikler hele tiden nye produkter. Der flyttes grænser med materialer, designs og funktionalitet for at skabe cykler og udstyr til ethvert behov. Cube er efterhånden kendt for at finde løsninger som gør, at Cube cykler altid vækker opsigt og interesse. Den røde tråd ses både i designet og valget af komponenter. Noget af det vigtigste er køreglæde, og derfor bruges der meget tid på test af cykler i alle prisklasser og ikke kun topmodeller.

CUBE

Tyske CUBE er et af europas førende cykel og tilbehørs leverandører. Med kredsen for materialer og grunddige test af alle produkter ligger de sig klart i toppen af det europæiske cykelmarked. Deres fascination af cykler og en løbende investering i research og udvikling har Cube et af Europas bedste cykelfabrikker. Cube har netop derfor vundet flere priser rundt om i verden.

Cube laver ikke kun topmodeller, men gør også meget ud af at lave cykler til at den almindelige europæer, som fx bruger cykler på arbejde. Her bliver der ikke nedprioriteret, tværtimod. Alle typer cykler får lige meget opmærksomhed i udviklingsperioden. Derudover har Cube og et udvalg af el-cykler, hvilket udvider brugerspektrummet væsentligt. Cube er dermed et velkendt og foretrukket mærke blandt mange.

En af deres nytænkende metoder er den såkaldte Zero-metode. Denne går ud på at forbinde så få komponenter til selve stellet som muligt, for at blande så få materialer som muligt. Dette medfører et af markedets letteste cykelstel. Den minimalistiske tankegang ses også tydeligt i deres design, som altid er stilrent og tidsløst.

Vi har samlet et udvalg af de bedste produkter fra Cube. Vi er stolte forhandlere af mærket, og svarer gerne på spørgsmål vedrørende cykler eller tilbehør. Kom forbi butikken og prøvekør en af de lækre cykler! Eller kontakt os via mail: hv-care@hv-care.dk eller på tlf: +45 97 41 41 65
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk