• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
PRIS
15 stk
MÆRKER
1 stk
1 stk
Log ind

Cykeltilbehør

Her finder du vores store udvalg af cykeltilbehør.

Forrige side123Næste side
Forrige side123Næste side

Alt i udstyr til dig og din cykel

Hos HV CARE finder du alt, hvad du måtte søge i udstyr til cyklen og til cykelturen generelt. Vi forhandler alt fra låse, pumper og hjelme til smøringsolie, værktøj og lygter! Det er vigtigt for os, at du får det bedste ud af din cykel, og derfor hjælper vi gerne med at finde de helt rigtige produkter til netop dig og DIN cykel.

Det er godt at være kræsen når man skal købe cykeludstyr, og derfor har vi hjulpet dig på vej, og lavet et udvalg af de bedste produkter, så alt du skal gøre, er at finde det produkt, som passer til netop dig og din cykel.

Vi går meget op i sikkerhed, og derfor har vi kun de bedste varer på hylderne, så du altid kan være sikker når du er på farten. Har du spørgsmål til produkterne eller deres anvendelse svarer vi gerne. Kontakt os på mail: hv-care@hv-care.dk eller på tlf.: +45 9741 4165

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk