• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Gribetænger
Log ind

Gribetænger

Her finder du vores udvalg af gribetænger. Vi forhandler forskellige modeller til forskellige priser. Ens for dem alle, er at de er ideelle til opsamling af tøj og små ting fra gulvet, og kan endvidere betragtes som en forlænget arm. Gribetænger bruges til "hjælp til selvhjælp"!

Gribetang

En gribetang er et ”hjælp til selvhjælps”-værktøj, som bruges til at undgå smerter i ryg og hofte. Den kan bedst beskrives som forlængelse af armen. En gribetang kan bruges til at samle små lette ting op fra gulvet, så man undgår smerter ved for meget bevægelse i ryggen.

Vi forhandler forskellige modeller til forskellige priser. Alle vores modeller har magneter i enden, så de let kan samle metalting op, som f.eks. mønter. De er i forskellige størrelse, så du nemt kan finde en der passer bedst til dig. Alle modeller har også et smart greb, som er nemt at betjene.

En gribetang er uundværlig for dig der bor alene, og som behøver hjælp til opsamling af små ting. Med en gribetang bliver du mindre afhængig af hjælp udefra, og kan nemt selv samle småting op fra gulvet. Det er også muligt at finde en gribetang som kan klipses på en stok, så den nemt kan tages med rundt.

Har du spørgsmål til modellerne står vi altid klar til at svare. Ring til os på tlf: +45 9741 4165 eller send en mail på: hv-care@hv-care.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk