• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Log ind

Cykellygter

Her finder du vores udvalg af cykellygter.  Vi sælger godkendte og lovlige lygter til flere forskellige formål. Vi har lygter til den helt almindelige hverdags cykel, der hvor det handler om at blive set i mørket. Vi har også lygter til at montere på cyklen som lyser kraftigt på landevejen, hvis du skal færdes uden skær fra gadelygterne.
Derudover sælger vi de kraftige ACID HPA LED lygter fra CUBE, som er ideelle til brug  på mountainbike eller racercyklen.

Cykellygter

Cykellygterne er det vigtigste tilbehør til cyklen. Ud over at være lovpligtigt er det også den vigtigste sikkerhedsforanstaltning cyklen har. Alle vores lygter overholder den lovpligtige lysafstand på 300 m.

Vi har samlet et udvalg af lygter fra mærker som Mixbike, Xeccon, Magicshine, Whitelite mm. Disse er nogle af Danmarks bedste producenter af cykellygter, både til hverdagsbrug og til mountainbiken. Alle lygter er i smart design med lang holdbarhed, så du ikke skal skifte batterier hele tiden. Nogle er sågar opladelige, så du undgår at skulle købe batterier.

Er du i tvivl om, hvilke lygter du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe og guide dig. Kontakt os på tlf +45 9741 4165 eller via mail hv-care@hv-care.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken på Struervej 107 i Holstebro. Bor du længere væk, sender vi gerne.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk