• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Kørestole
Log ind

Kørestole

Her finder du udvalget af manuelle kørestole. Alle vore kørestole er monteret med anti tip, så stolen ikke kan tippe bagover, punkterfrie dæk, samt justerbare skubbehåndtag bagpå.
For at vælge den rette størrelse, måles personen, mens denne sidder på en stol.  Medregn lidt til overtøj.

Kørestole

Hos HV CARE forhandler og udlejer vi transportkørestole, som er beregnet til brug i en begrænset periode, for at afhjælpe træthed samt at aflaste, hvis du har besvær med at gå en længere distance. Alle kørestole kan let klappes sammen, så de nemt kan transporteres. Kørestolene findes i forskellige mål, så du kan finde den stol du passer bedst til og derfor sidder bedst i.

Når du bruger en kørestol, skal du ikke forvente den højeste komfort. Vores kørestole har en god komfort, men du skal kunne sidde normalt og behageligt på en stol, for at du også opnår komfort i en kørestol. Det er vigtigt, at selvom kørestolen kan være god til aflastning, skal den ikke overtage de korte strækninger, som benene godt kan holde til. Bruger du en kørestol for meget, kan den gøre dig passiv. Har du permanent brug for en kørestol anbefales det at du kontakter kommunen, så en fagperson kan hjælpe med at finde den helt rigtige stol til netop dine behov.

En kørestol kan enten skubbes af en hjælper eller brugeren kan selv styre ved hjælp af håndtagene på hjulene. Styrer du selv kørestolen er en god huskeregel altid så vidt muligt at køre lige op over f.eks. fortovskanter eller lignende forhindringer, for at undgå at kørestolen vælter.

Har du brug for en kørestol i en kortere periode, udlejer vi også kørestole i kortere perioder. Læs mere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf: +45 97 41 41 65 eller pr. mail: hv-care@hv-care.dk.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk