• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Badebænk
PRIS
3 stk
Log ind

Badebænk

Her på siden finder du vores udvalg af badebænke.
Vi har samlet et udvalg af gode stabile badebænke med høj komfort, så du blot skal finde den størrelse som passer til dig.
Det er også muligt at tilkøbe et PUR-ryg rygstøtte som nemt kan monteres og give badebænken endnu mere støtte.

Badebænke

En badebænk er et smart og brugbart hjælpemiddel til badeværelset. Den kan stilles i bruseren uden at skride, og derved afhjælpe problemer med badesituationen, så oplevelsen bliver behagelig for alle. Badebænken mindsker samtidig risikoen for fald i bruseren. Vi har samlet et udvalg af forskellige modeller, som alle er til fordelagtige priser og i høj kvalitet. Alle badebænke er skridsikre, har hygiejne udskæring i sædet og er stabil og rengøringsvenlig. Til alle badebænke kan der tilkøbes et rygstykke, som kan optimere komforten og stabiliteten under badet. PYR-ryg er let at montere, og det klares helt uden værktøj.

Badebænkene findes i forskellige farver og forskellig størrelse. Størrelsen afhænger af personens højde, størrelsen på bruseren og af, hvor meget støtte der er brug for. Når du skal finde en passende størrelse til din badebænk skal du være opmærksom på at lårene skal være vandrette når du sidder på den, samtidig med at begge fødder skal kunne røre jorden med hele fodfladen. Det er også vigtigt at være opmærksom på, om badebænken er beregnet til din vægt.

Hvorfor skal jeg have en badebænk?


-Mindsker risikoen for fald i bruseren.
-Du opnår større tryghed når du skal i bad.
-Badebænken er rengøringsvenlig og nem at have med at gøre.
-Du opnår en højere komfort når du er i bad.

Vi svarer gerne på alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med køb af en badebænk. Ring til os på tlf:  +45 9741 4165 eller send en mail på hv-care@hv-care.dk. Du er også velkommen til at besøge butikken på Struervej 107 i Holstebro.

Har du kun brug for en badebænk i en kortere periode, har du også mulighed for at leje en. Klik her og få yderligere information herom.
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk