• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Drejesæder
PRIS
2 stk
Log ind

Drejesæder

Drejesæder til anvendes i bil, eller i øvrigt hvor drejbarhed er ønsket.
Drejesæderne har forskellige mål. Sæderne består af 2 slags forskellige tekstiler, der er forbundet i midten.

Drejesæder

Et drejesæde eller en drejepude bruges til at undgå unødvendige vrid i ryg og hofte f.eks. ved ind- og udstigning af en bil. Drejesædet kan, som ordet hentyder, drejes, så det ikke er selve ryggen der skal dreje, men hele sædet. Dette kan afhjælpe flere smerter, men kan også bruges til raske, som blot ønsker højere komfort i f.eks. bil.

Sædet er ikke blot et hjælpemiddel, men øger også komforten, da puden er behagelig og støttende for både bag og ryg. Vi forhandler sæder i to forskellige størrelser. Størrelsen på drejesædet afhænger af, hvor det skal bruges.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf: +45 9741 4165 eller via mail: hv-care@hv-care.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi butikken i Holstebro på Struervej 107.


OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk