• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Nishiki
Log ind

Nishiki

Nishiki er cykler der passer til danske forhold og danske cyklister.
Der anvendes højteknologiske materialer i de bedste kvaliteter til fremstilling af cyklerne. Materialerne forarbejdes ved hjælp af de nyeste og mest moderne metoder. Når du køber en Nishiki, får du derfor det ypperste inden for moderne cykelteknologi.

Nishiki


Med en cykel fra Nishiki får du alt, hvad du behøver i en citybike. Den er både tilpasset det danske klima og danskernes cykelvaner. Derfor får du en lækker moderne cykel, som opfylder alle de ønsker der måtte være til en citybike. Designet er baseret på den danske cykelmode i flotte farver, så du får en lækker bemærkelsesværdi cykel at køre rundt på. Med et klassisk design får du også en god komfort, som giver dig stor tilfredshed når du er ude på turen.

Vi forhandler de klassiske citybike modeller fra Nishiki. Vi er glade for at have dette lækre brand i vores sortiment, og er sikre på at, falder valget på en Nishiki-cykel, så får du også en rigtig god cykel, som du vil blive glad for i mange år fremover. Cyklerne findes i forskellige størrelser, så du får en cykel der passer perfekt til dig. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige størrelse og model.

Har du spørgsmål til cyklerne eller vil du prøve en tur på en af dem, står vi altid klar til at hjælpe. Kig forbi butikken på Struervej 107 i Holstebro.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk