• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
AGU
Log ind

AGU

Cykelbeklædning til alle vejrforhold. Hver kollektion udarbejdes omhyggeligt i forhold til den ideelle kombination af teknik, komfort og udstråling.  
AGU er leveringsdygtig i en bred vifte af artikler fra cykeltasker, regntøj og cykelbeklædning til hjelme, solbriller og  sko. Det hele er samlet under mottoet ‘Designed to feel good’.
Omdrejningspunktet er konstant, at forbedre og udvikle produkter ved hjælp af god kvalitetskontrol.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

AGU - Designed to feel good

AGU cykeltøj er noget af det, vi anbefaler allermest til alle vores kunder! Kvaliteten er altid i top, hvilket er super vigtigt i det danske klima. Om du er ude i sol, vind, regn, slud eller sne, så har AGU de rigtige produkter til dig. Tøjet er desuden lavet ud fra en afgørende tanke om, at komforten skal være i top, hvilket de i allerhøjeste grad når i mål med. Alle produkter bliver testet og rettet til, inden de sendes på markedet.

Ud over at være et af markedets bedste leverandører af cykeltøj, har AGU også andre artikler i deres kollektion såsom hjelme, briller, cykelsko og cykeltasker. Alle deres produkter er designet ud fra mottoet ”Designed to feel good”, og de gør altid meget ud af at udvikle og forbedre produkterne.

AGU står for Alkmaarse Groothandels Unie. Det blev stiftet i 1966 i Holland, hvorefter det kun er gået fremad. I 1976 vinder AGU prisen for bedste sæt regntøj, hvorefter de udvikler regntøj specifikt til cykelentusiasten. Fra 1996 til 2012 er AGU sponser for TEAM RABOBANK.
I 2012 vandt den innovative AGU Masaki jakke en Eurobike Award og i 2013 modtog AGU SEQ Urban jakken en Red Dot Design Award, hvilket er en international pris for æstetisk, innovativt og funktionelt design.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk