• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Mavic - Mavic cykelhjul og udstyr
PRIS
4 stk
2 stk
2 stk
MÆRKER
7 stk
Log ind

Mavic - Mavic cykelhjul og udstyr

Oplev en verden hvor kvalitet, design og banebrydende teknologier inden for hjul og beklædning er et must. Mavic bruger mange ressurcer på at teste deres produkter, med henblik på at producere de bedste produkter på markedet. Det sker bla. ved vindtunnel test, Pro tour hold, individuelle cykelryttere samt test i forskellige magasiner. Alt dette skaber nogle af verdens bedste hjul.  Mavic producere også hjelme, sko, cykeltøj og andet tilbehør til både MTB og landevej.

MAVIC – cykelhjul og cykelbeklædning

MAVIC er et fransk mærke med rødder helt tilbage til 1889. Allerede i 1934 testede Mavic deres produkter i Tour de France sammen med rytteren Antonin Magne, som vandt den gule trøje. Siden den gang er det kun gået fremad for Mavic. De har lige siden deres start i 1889 udviklet nye produkter til cykelsporten, hvorfor de nu er nogle af de førende indenfor professionelt cykeludstyr. Deres store interesse for sporten afspejler sig tydeligt i deres produkter. Med brugen af de nyeste banebrydende teknologier og stor vægt på testning af produkterne lægger Mavic sig klart i front når det kommer til cykelhjul og cykelbeklædning. Produkterne bliver ikke blot testet af professionelle cykelryttere, der bruges også vindsimulatorer, magasin-tests mm. i udviklingen af produkterne, men det ene formål for øje, at sende de allerbedste produkter på markedet.

Mavic er bedst kendt for deres topmoderne cykelhjul, som med den nyeste teknologi og lækre design giver en helt exceptionel oplevelse på cyklen. Derudover har de en stor forkærlighed for beklædning til cykelturen. Deres sko er i en klasse for sig, da kvalitet er en topprioritet for Mavic. Deres smarte design er ikke til at tage fejl af.

Hvorfor vælge Mavic?


•  Du får klassens højeste kvalitet i alt fra hjul til beklædning
•  De leverer solide produkter, som er testet af professionelle ryttere.
•  Altid lækkert design
•  Du vil opleve cykelturen helt anderledes med produkter fra Mavic.

Hos HV CARE er vi meget beærede over at være forhandlere af så professionelt et mærke som Mavic og vi står gerne til rådighed ved alle de spørgsmål der måtte være med produkterne.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk