• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
El-scootere
PRIS
3 stk
MÆRKER
2 stk
1 stk
Log ind

El-scootere

Vi har et stort udvalg af 3- og 4 hjulede el scootere til forskellige behov. F.eks. indkøb i supermarkedet eller til de lange turer på landevejen. Vi har stor erfaring og stiller den gerne til rådighed med info og vejledning. Vi tilbyder gerne at komme ud på din adresse, så du i vante omgivelser kan afprøve forskellige modeller under kyndig støtte og vejledning. Kontakt os på tlf. 97414165

El-scootere

Her finder du et udvalg af Danmarks bedste el-scootere til dig som har brug for hjælp til at komme rundt. Der kan være mange årsager til behovet for en el scooter, og derfor findes der også mange forskellige modeller, som kan tilpasses dit personlige behov. Skal du køre en tur til købmanden eller skal du på en lang tur på landevejen? Der findes en el scooter til ethvert behov, specielt designet til netop DIT behov.

Vi forhandler el-scootere af mærkerne EasyGO og  CITY ELF.
Begge er mærker som har luksus og komfort i hovedsædet, samtidig med at de er tilpasset det danske klima, så el scooterne kan holde til al slags vejr. En el-scooter er et super smart hjælpemiddel i hverdagen, som letter transporten og dermed de daglige gøremål betydeligt. Vi håber du vil blive rigtig glad for din nye el-scooter.

Vi tilbyder at komme ud på din adresse, så du kan prøve modellerne i vante omgivelser og dermed få det bedste indblik i, hvilken el-scooter, der passer bedst til netop dine behov. Samtidig giver vi dig kyndig vejligning i valg af model.

Ring til HV CARE og aftal tid for et besøg i hjemmet. Du er også velkommen til at kontakte os med alle de spørgsmål der måtte være. Tlf: +45 9741 4165 eller via mail på hv-care@hv-care.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk