• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
CENTURION
PRIS
1 stk
6 stk
3 stk
MÆRKER
11 stk
Log ind

CENTURION

Centurion er Dansk designede cykler med  en høj samle- og komponentkvalitet. Centurion arbejder fokuseret på at skabe et program, så en Centurion-bruger kan forblive loyal mod Centurion. Det vil sige at Centurion følger med tiden og konstant har fokus på, at udvikle og designe cykler der ikke kun følger moden, men også har fokus på at udvikle geometri og komfort.

Centurion

Centurion er et velkendt cykelmærke i Danmark, som mange danskere har stor glæde af, og har haft det i de sidste mange år. Med fokus på kundernes tilfredshed, er Centurions mål at få danskerne til at vende tilbage til cykelmærket gang på gang. Og det lykkedes da bestemt også! Med fokus på design, geometri og komfort designer Centurion cykler, som er optimale til dankernes cykelbehov. Om det er lange ture ud i det blå eller kortere ture i byen er Centurions cykler skræddersyede til opgaven.

Centurion beskriver, at ånden i deres design er den nordiske æstetik, hvilket tydeligt ses og mærkes når man kører på en Centurion-cykel. Du har altid en pålidelig cykel med dig, hvis du vælger en Centurion. Samtidig opnår du en lækker komfort og en frihed, fordi cyklen bare glider derudaf!

Der findes forskellige modeller af Centurion cykler. Modellerne er forskellige i bygning, så du kan vælge præcis den cykel som opfylder dine behov. Var du glad for din Centurion cykel i 1980’erne, har du mulighed for at opnå samme følelse af at sidde opret, dog med større komfort, samtidig med den kompromisløse geometri giver dig fart og feltet. Er du mere til en nyere model, hvor turen går helt glat og alt bare går op i en højere enhed, finder du også den helt rigtige cykel hos Centurion.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige Centurion-cykel!

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk