• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
PurePower
PRIS
4 stk
MÆRKER
4 stk
Log ind

PurePower

PurePower er 100% dansk produceret, velsmagende sportsernæring af høj kvalitet. PurePower er et søsterselskab til Toft Care som er mangeårig leverandør af ernæringsprodukter til det danske sundhedsvæsen.
Ved fysisk aktivitet, er det en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat. Det kan gøres gennem en alsidig og sund kost samt ved at supplere med Pure Powers sportsprodukter.

PurePower sportsprodukter

PurePower sportsprodukter er dansk producerede energiprodukter, som hjælper dig til at opretholde energiniveauet under træning, samtidig med at de indeholder proteiner og kuldhydrater, som hjælper til opbygning af muskelmasse både før og efter træning. Med et stort udvalg af lækre smagsvarianter finder du hurtigt din favorit.

Hvorfor bruge PurePower?


• Du opretholder dit energiniveau under hele træningen, samtidig med at muskelmassen opbygges både før og efter træning
• Alle produkterne er testet af rigtige sportsudøvere, som er ambassadører for PurePower.
• Det er en troværdig dansk virksomhed, som følger de internationale HACCP-principper.
• Alle produkter har en god smag – du skal blot finde DIN favorit.
• Små og nemme pakninger, så de let kan tages med på cykelturen.

Hvorfor tage tilskud overhovedet?


Når man er meget fysisk aktiv, kan det være en god idé at supplere den daglige kost med energitilskud. Når man træner nedbrydes musklerne, hvorefter de bygges op igen i tiden efter træningen. Derfor kan det i denne periode være godt at indtage kulhydrater til opfyldning af glykogendepoterne samt proteiner til den proteinsyntese, som forekommer efter endt træning når musklerne skal genopbygges. Med PurePowers sportsprodukter får du både kulhydrater og proteiner. Det er forskelligt om man oplever sult efter træning. Derfor har PurePower flere forskellige typer sportsprodukter bl.a. i form af shakes, barer, gel mm. så du uden problemer kan få dit energitilskud i den form du bedst kan lide.

Husk at energiprodukter aldrig må erstatte en sund og varieret kost. Drik altid rigeligt med vand under, før og efter træning, så du opretholder væske- saltbalancen i kroppen.
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk