• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Krykker og stokke
Log ind

Krykker og stokke

Vi sælger aluminiums krykker og stokke. Krykkerne kan højdeindstilles og har monteret en skridsikker dupsko.

Krykker og stokke

En krykke eller en stok kan være et nødvendigt hjælpemiddel, enten permanent eller i en kortere periode. Den kan enten være til dig, som er gangbesværet, har problemer med balancen eller dig som er kommet til skade og derfor skal aflaste den beskadigede del af kroppen. En krykke eller stok kan indstilles så den passer til netop dig og dine behøv for støtte.

Hos HV CARE forhandler vi krykker og stokke i forskellige mål, så du let kan finde den størrelse som passer til dig. Det er også muligt at justere den enkelte krykkestok, størrelsen bliver helt perfekt og dermed giver den helt rigtige støtte. Alle produkter har behageligt blødt plasthåndtag og er lette i vægt, så de er nemme at have med rundt og så du ikke bliver træt i armen af at have den med. Du finder samtidig en skridsikker dupsko, som gør krykken eller stokken nemmere at støtte sig til.

Når du skal justere din krykke eller stok er det vigtigt, at du så vidt muligt opretholder din normale gangstil, i forhold til skridtlængde og tempo. Det er også vigtigt, at du ikke kommer til at gå krumrygget, fordi stokken er for lav. Er du i tvivl om, hvordan din krykke eller stok skal indstilles, så kontakt os gerne eller kom ned i butikken, så vi kan hjælpe dig. Det er meget vigtigt at din stok er indstillet korrekt, for at undgå smerter og for at opnå den bedste holdning i ryg og nakke.

Du er altid velkommen i butikken på Struervej 107 i Holstebro eller du kan kontakte os via mail på hv-care@hv-care.dk eller på tlf: +45 97 41 41 65
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk