• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Log ind

Lifteftersyn

Lovpligtig lifteftersyn

HV CARE tilbyder lovpligtig eftersyn som omfatter eftersyn af loftlifte og flytbare personlifte.
Eftersynene udføres efter tjekliste, hvilket betyder at samtlige bevægelige og elektriske dele afprøves og belastes efter regelsættet fra Arbejdstilsynet og fabrikantens bestemmelser vedrørende elevatoren, liften og løfteren.
Akkumulatorskift og små reparationer kan udføres i forbindelse med eftersynet. Dette foregår efter regning.
Større fejl, mangler og reparationer udføres i samråd med ejeren.
Eftersynet afsluttes med opmærkning af det eftersete, med tydelig markering af dato og montør/firmanavn.
Der udarbejdes en servicerapport, som tilsendes ejeren. Herpå markeres hvilket arbejdet, der er udført, samt tilstanden på liften i kategorierne “god”, “slidt” og “dårlig”.
Alle eftersyn bliver registreret i vores edb-database, som efterfølgende holder styr på eftersyns datoer samt eventuelle reparationer.
Foruden eftersyn tilbyder vi flere ydelser, såsom reparation og vedligeholdelse af alle former for hjælpemidler. Det gælder også ombygning og renovering af senge og kørestole.

Vi lagerfører et stort udvalg af sliddele til alle former for hjælpemidler. Det betyder, at vores reparations tid er meget kort og at reparationen udføres samme dag, som fejlen meldes.

Vores eftersyn overholder samtlige krav og godkendelses procedurer.
 
HV CARE er godkendt af Arbejdstilsynet og må derfor udføre lovpligtige eftersyn efter tilsynets regler.

Kontakt os for at få en pris på et eftersyn. Vi udregner gerne tilbudspris, hvis der er flere lifte i samme område der skal have foretaget lovpligtige eftersyn.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk