• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Santa Cruz
Log ind

Santa Cruz

Vi forhandler Santa Cruz komplette cykler og diverse komponenter til dig der selv vil designe din mountainbike. Vi bygger cykler op efter individuelle ønsker. Der er et utal af muligheder på at bygge sin helt egen unikke Santa Cruz mountainbike.
Prisen på en Santa Cruz mountainbike vil altid afhænge af hvilket udstyr der monteres på rammen.
Nedenfor er der eksempler og priser på forskellige mountainbikes.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

SANTA CRUZ

Santa Cruz Bicycles blev grundlagt i 1993 i en garage i Seabright Cannery, i Santa Cruz, Californien. Tanken var at skabe mountainbikes med den største ydeevne i verden. Med sloganet ”simply advanced” henvender cyklerne sig til den erfarne mountainbikerytter, som vil have det bedste af det bedste. Grundlæggerne beskriver sig selv som passionerede og nørdede omkring cykelsporten, hvilket tydeligt ses på produkterne fra Santa Cruz.

En cykel fra Santa Cruz giver mulighed for at skabe lige netop den mountainbike som DU finder værdig. Cyklerne bliver håndsamlede på fabrikken i Californien. Visionen om at bygge den perfekte cykel skinner tydeligt igennem i deres valg af produkter og måde at arbejde med cyklerne på.

Vi har udvalgt forskellige prototyper, hvor prisen er fastsat her på siden. Men med Santa Cruz har du mulighed for selv at sammensætte din cykel, så den passer til dine personlige ønsker og præferencer. Vi gør dog opmærksom på at priserne afhænger af de forskellige dele til cyklen.

Kontakt os gerne for vejledning på hv-care@hv-care.dk eller på tlf: +45 9741 4165. Du er også meget velkommen til at kigge forbi i butikken på Struervej 107, Holstebro.
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk