• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
PRIS
7 stk
1 stk
Log ind

Hjælpemidler

Her finder du vores udvalg af forskellige hjælpemidler. Vi har hjælpemidler til salg, men også til udlejning.

Vi har mange års erfaring i arbejdet med hjælpemidler og giver altid vores bedste vejledning.   Du er velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål på hv-care@hv-care.dk

CleanWheels - Mekanisk renser til kørestolshjul
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 3.800,00
DKK 2.899,00
  

Spar DKK 901,00
Info / Køb

Hjælpemidler til alle

Hos HV CARE har vi mange års erfaring med salg og service af hjælpemidler. Vi tilbyder den bedste service og de bedste produkter, både til salg og udlejning. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du handler med os. Derfor har vi kun de bedste produkter på hylderne, når du har brug for hjælpemidler.

Vi har alt fra de mindre og midlertidige hjælpemidler til de større og mere permanente produkter. Lige meget hvilket form for hjælpemiddel du søger, har vi den største ekspertise, og står klar til at guide dig i valget af netop det hjælpemiddel du søger.

Det er ofte en personlig sag at skulle finde det helt rigtige hjælpemiddel, hvorfor vi altid behandler dine henvendelser yderst diskret.

Kontakt os gerne, og få svar på alle de spørgsmål der måtte være. Vi står altid klar til at hjælpe. Ring på tlf: +45 9741 4165 eller send en mail til hv-care@hv-care.dk.

Husk at vi også udlejer hjælpemidler. Se mere herOM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk