• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
PurePower Energy snack kakao - æske med  24 stk.

PurePower Energy snack kakao - æske med 24 stk.

DKK 325,00
   På lager
Antal
PurePower Energy Snack Kakao æske med 24 stk.
39% Havre og 12% mørk chokolade
Fantastisk smag.
Energy Snack – når depotet skal fyldes

Energy Snack Kakao er en ny smagsvariant af Energy Snack. Vi spår at Kakao varianten vil blive mindst lige så populær som Energy Snack Original.
PurePowers nye Energy Snack Kakao er en nytænkt energibar, der fylder dit energidepot med både komplekse og simple kulhydrater, som kan anvendes både før, under eller efter træning. Energy Snacken har et forholdsmæssigt højt indhold af vegetabilsk fedt, eftersom man som ekstrem udøver over lange distancer ofte kører fedt kombineret kulhydrat- og fedt forbrænding. Udformningen er ikke traditionel, idet denne bar ikke er coatet med chokolade, og konsistensen er derfor til enhver tid god og ikke smeltet. Dvs. den kan medbringes i baglommen overalt.

Hovedingrediensen er 39% havre, som giver en god kulhydratbasis med både fiber og fuldkorn. Gylden sirup bestående af simple kulhydrater afslutter.
En energibar bør ikke bestå alene af simple kulhydrater (sukker/sakkarose), men heller ikke kun af komplekse kulhydrater (fibre/fuldkorn), da energitilførslen skal ske jævnt over tid for optimal udnyttelse.
Derfor er PurePowers Energysnack Kakao unik
Energy Snack, 39% Havre og mørk chokolade. Fantastisk smag

Ingredienser:
Havre (39%), gylden sirup (24%), Mørk chokolade (12%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, veg. fedt (palmeolie), emulgator (soya lecithin), vegetabilsk olie (palme og rapsolie), sukker, smør (mælk), salt. Kan indeholde spor af nødder, sesamfrø, hvedegluten, æg og soya.
Anvendelsesmuligheder:
Som mellemmåltid Supplement til alm. kost
Generel info:
Mild smag, Blød konsistens, Smelter i munden
Vis mere
Vis mindre
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk