• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Mixbike
PRIS
11 stk
MÆRKER
11 stk
Log ind

Mixbike

Mixbike er et mærke indenfor cykeltilbehør, som udover at have fokus på smarte og funktionelle løsninger, også har fokus på cykel og cyklist. Mixbike har 3 cykellygter, der er genopladelige og lades med et USB-stik. Lygterne har integreret beslag, der gør den nemme at tage med på farten.

MIXBIKE

Mixbike er et af landets førende producenter af cykeltilbehør og i særdeleshed lygter. Med et genopladelig lithium batteri får du et af markedets bedste lygter, når du vælger lygter fra Mixbike. Lygterne lades via USB-stik. 1,0 Watt med High Lumen LED. Maksimum lysstyrke er 90 lumen. Alle lygterne lyser lovligt i mere end 5 timer og har 3 funktioner: konstant lys (høj og lav) og blink. Lygterne har silikone omkring selve lygten, hvilket gør den vandtæt.

Der er tydeligt kredset for detaljerne ved lygterne fra Mixbike. De er designet efter det danske klima, så de kan bruges hele året. Derudover er der taget højde omskifteligheden mellem land og by, så du kan justere lysstyrken alt efter om du er i en by med gadelygter eller om du har brug for mere lys på landevejen.

Det genopladelige batteri giver dig en frihed ved ikke at skulle tænke på at købe batterier til lygterne, og du kan oplade lygterne lige hvor du er, så du ikke ender med at måtte trække hjem, fordi der ikke er mere batteri på cyklen.

Bestil dine lygter til cyklen fra Mixbike allerede nu, og vær klar til vinterens mørkere dage – uden uheld og bøder i trafikken!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf: +45 97 41 41 65 eller på mail: hv-care@hv-care.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi butikken på Struervej 107 i Holstebro.


OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk