• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Met
PRIS
28 stk
4 stk
MÆRKER
32 stk
Log ind

Met

Italienske MET er i bogstaveligste forstand hovedleverandør af højkvalitets cykelhjelme og har været det siden 1987.
Hvad enten vi taler beskyttelse af børn eller voksne, motionister eller professionelle ryttere er MET et sikkert valg.
Gennem højteknologi og med kompromisløse krav til design, pasform og komfort har MET forlængst taget føringen.
Så, "for en sikkerheds skyld" er MET et godt valg!

MET

MET er et italiensk mærke indenfor cykelhjelme, som første gang blev lanceret i 1987. Som et af verdens førende hjelmproducenter, er MET også et velkendt og vellidt mærke blandt danskerne. MET er også stærkt repræsenteret i den professionelle verden, hvor intet mindre end 18 professionelle cykelhold benytter hjelmene.

MET er altid et sikkert valg, når du skal ud og vælge en cykelhjelm. Med det smarte design og høje krav til komfort og pasform, bliver det ikke svært at finde lige netop din cykelhjelm. Sikkerheden har højeste prioritet, så du kan altid med god samvittighed vælge en cykelhjelm fra MET til hele familien. Børnehjelmene fra MET blev i 2012 vinder at bedste hjelm i TÆNKs test af cykelhjelme til børn.

MET bruger den såkaldte ”GEL 02” frontpude i nogle af deres hjelme, som er den nyeste teknologi indenfor cykelhjelme. Udover at være komfortabel, leder den også sveden væk fra panden og ud til siderne, hvor sveden kan løbe ned uden at genere. Denne teknologi er både blødere, men også mere hygiejnisk.
MET-hjelmene er i en klasse for sig - også vægtklasse. MET hjelmen fåes helt ned til 230 g.

MET er altid nytænkende og bruger altid de nyeste teknologier til deres produkter. Derfor anbefaler vi dem trygt til alle vores kunder her hos HV CARE.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi forhandler desuden E-FLY elcykler, scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket CityElf og EasyGO.
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk