• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Magicshine
Log ind

Magicshine

Magicshine laver fantastiske cykellygter til ekstreme brugssituationer hvor lyset bare skal være 100% skarpt. Lygterne er udført i flyaluminium og LED-chippene er produceret af CREE. Magicshine laver lygter med helt op til 2200 lumen.  Magicshine lygterne leveres i flotte gaveæsker der vil glæde enhver modtager. Der ydes 1 års garanti på alle Magicshine cykellygter.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

MAGICSHINE

Magicshine laver fantastiske cykellygter til ekstreme brugssituationer hvor lyset bare skal være 100% skarpt. Lygterne er udført i flyaluminium og LED-chippene er produceret af CREE. Magicshine laver lygter med helt op til 2200 lumen. De produceres med henblik på den nyeste teknologi indenfor lygter til både cykler og lommelygter.

Navnet, Magicshine, skal være synonymt med lysstyrke og pålidelighed, hvilket stemmer godt overens med visionen om at være den bedste producent af lyskilder til sport, samtidig med at være up-to-date med, hvad der rør sig indenfor teknologiens udvikling.

Magicshine lygterne leveres i flotte gaveæsker der vil glæde enhver modtager. Der ydes 1 års garanti på alle Magicshine cykellygter.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os! Vi hjælper gerne.
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk