• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
GAZELLE Dame cykel ESPRIT | 7 Gear - Jeans mat
GAZELLE Dame cykel ESPRIT | 7 Gear - Jeans mat
GAZELLE Dame cykel ESPRIT | 7 Gear - Jeans mat

GAZELLE Dame cykel ESPRIT | 7 Gear - Jeans mat

DKK 5.499,00

   Ikke på lager
Antal
Esprit:
Den nuværende Esprit holder for evigt og tåler at blive brugt. Den er uden undtagelse cyklen til nutiden og holder sig flot i mange år. Med diodelygter for og bag til at se og blive set tydeligere i trafikken. Cyklen har 7 gear Shimano Nexus med fodbremse bagtil og rullebremse foran.

Cyklen til det hele!
Esprit er en rigtig stærk cykel! Stellet er yderst robust og ikke desto mindre let, så du ubesværet kan cykle lange ture hver dag. Det moderne design og kvalitetskomponenterne gør cyklen fantastisk komfortabel at cykle på, og den tåler knubsene i hverdagen. På den robuste bagagebærer kan du cykle med tunge skoletasker år efter år, uden at tænke over det! Det er en cykel, der holder i mange år. En flot hjerteknuser!

Robust:
“Både robust og let”
Vores Esprit-model er robust og let, så du kan bruge den til lange ture i det daglige, til skole eller til arbejde. Esprit har også den velkendte ridsefaste lak fra Gazelle, så cyklen tåler knubsene i hverdagen og er ideel, hvis cyklen skal stilles i et cykelskur.

Sikker og i et flot design:
Lygterne i topkvalitet sikrer, at du altid bliver set, når du cykler afsted. Og cyklens unikke design gør, at den skiller sig ud i bybilledet, på skolen eller i cykelstativet på arbejdspladsen.

Komfortabel:
Du cykler hurtigt og komfortabelt. De ekstra brede dæk gør cykelturen ekstra komfortabel. Derfor kommer du altid frem på cyklen i afslappet stil.

Praktisk:
Med de punkterfri dæk kan du nemt transportere cyklen alle dine tunge skoletasker på cyklen. Det giver dig mange års cykelfornøjelse.
Vis mere
Vis mindre
7 gear til sporty cykling
Let aluminiumstel med en robust bagagebærer og indbygget forlygte
For- og baglygten strømforsynes af navdynamoen (ingen batterier, der skal skiftes)
Kan også udstyres med en flot frontbagagebærer til en taske
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi har desuden et stort udvalg af elcykler, og sælger scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EasyGO. Se også udvalget af BACH Kabinescooter
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

CVR: 26 90 28 27

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk