• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
E-FLY
PRIS
1 stk
MÆRKER
1 stk
Log ind

E-FLY

E-FLY er kvalitetsmærket indenfor el-cykler. E-FLY betraktes som flagskibet , da det er el-cykler i rigtig god kvalitet hele vejen igennem. E-FLY er dansk designet og derfor fremstillet til at klare det omskiftelige vejr vi har i Danmark. Cyklerne er desuden monteret med diverse udstyr der sikrer god og stabil kørekomfort.

Mest populære
E-FLY elcykel Nova Max Prime 36V Kaffe
E-FLY elcykel Nova Max Prime 36V Kaffe Før DKK 16.999,00
DKK 12.899,00
Info/køb
E-FLY elcykel Nova Max Prime 36V Kaffe
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 16.999,00
DKK 12.899,00
  

Spar DKK 4.100,00
Info / Køb

E-FLY

Medvind på cykelstien? Det er noget vi danskere kan lide, men i vores klima, hvor det ofte blæser, skal man ofte være heldig for at få et skub i ryggen. Med en el-cykel føler du altid at du har medvind. Den elektriske motor giver et hjælpende skub, når bakkerne bliver for stejle og vinden for strid. Med det brugervenligt display kan du nemt selv vælge, om du skal have meget eller lidt styrke, alt efter hvad du bryder dig bedst om!

El-cyklerne fra E-FLY er komfortable og moderne el-cykler, som er designede til det danske vejr og den danske bruger. Køreglæden er i top når du sætter dig op på din el-cykel fra E-FLY. Cyklen er bygget op af komponenter i højeste kvalitet, så du får en lydsvag elmotor, langtidsholdbart batteri og et brugervenligt betjeningspanel. Alle kan cykle på en el-cykel, så der er ingen undskyldning for ikke at få en dejlig cykletur i det smukke danske landskab!

En el-cykel er for dig som har brug for lidt ekstra, eller som skal cykle meget langt, uden at blive alt for udmattet af turen. Vi har et stort udvalg af el-cykler, som du hellere end gerne må komme forbi og kigge på. Vi giver også gerne en prøvetur, hvor vi garanterer en rart oplevelse på cyklen!
Kig forbi butikken på Struervej 107 i Holstebro, hvor vi også gerne vejleder og deler ud af vores store erfaring med el-cykler.

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi forhandler desuden E-FLY elcykler, scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket CityElf og EasyGO.
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk