• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
Cultima
PRIS
1 stk
MÆRKER
1 stk
Log ind

Cultima

Cultima er atletisk i sit design og tilpasset byens asfaltveje og cykelstier. Med minimal  rullemodstand og optimal aerodynamik løser Cultima sin opgave over både korte og lange afstande.  Cultima er køreglæde, der bygger på innovativt Dansk design og høj kvalitet fra ende til anden.

CULTIMA SportOne 8S Dame Sort | Str. 51 cm
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 4.999,00
DKK 3.900,00
  

Spar DKK 1.099,00
Info / Køb

Cultima

Det er ikke for sjov at en Cultima-cykel sammenlignes med dyrerigets mest elegante sprinter, geparden. Den er bygget med henblik på en så gnidningsfri tur som muligt. Cultimas mål er at DU når dit mål så hurtigt som muligt, ligesom en gepard. Derfor er aerodynamik og styrke centrale begreber når Cultima designer cykler. Og ikke nok med at cyklerne er super lækre, der er også taget højde for det danske klima, hvor regn og salt på vejene er en realitet i flere af årets måneder. Derudover er cyklerne fra Cultima bygget med henblik på de danske asfaltveje og stier, så de kan holde til det stærke slid.

En cykel fra Cultima er med andre ord bygget til det danske klima, og den klarer nemt både korte og lange ture. Derudover findes cyklerne i flere forskellige modeller, så du kan finde den model der passer bedst til netop dine behov. Du kan vælge mellem en citybike eller en sports-model, og du kan finde dem i flere forskellige størrelser, så du kommer til at sidde helt rigtigt.

Ud over at være skræddersyet til det danske klima er Cultima gode cykler til gode priser. Du får en lækker kvalitetscykel til en pris som ikke mange producenter kan hamle op med.

Vi hjælper dig gerne med at finde din nye Cultima-cykel! Kom ind i butikken, hvor du har mulighed for at se og prøve flere at modellerne, så du finder den helt rigtige cykel. Vi glæder os til at se dig!

OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CUBE, Cultima, GHOST, Raam, Raleigh og Santa Cruz. Vi forhandler desuden E-FLY elcykler, scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket EL-TON og EasyGO.
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk