• Fragt
    Fra 75,-
  • Fragtfri
    Ved køb over 495,-
  • Levering
    1-3 hverdage
AGU Regnjakke SECCO CONDOM MEN NEON LIME YELLOW
AGU Regnjakke SECCO CONDOM MEN NEON LIME YELLOW

AGU Regnjakke SECCO CONDOM MEN NEON LIME YELLOW

DKK 699,00

   På lager
Antal
AGU AGU Secco Condom jakke
Vind- og vandtæt, åndbar
Letvægts: 188 gram
Forlænget rygstykke for beskyttelse mod vand og mudder
Pasform slutter til kroppen
Kan rulles sammen i handy lomme (fastgjort i nakken)

Secco Condom
Er det at cykel per definition en kamp mod elementerne? Overhovedet ikke. Secco gør cykling og udendørssport til et spil med elementerne. Den lette, åndbare og 100% vandtætte Secco-kollektion er AGU's Crème de la Crème inden for sporty kollektioner; et gennemprøvet og højt værdsat koncept gennem mange år. Fremstillet af og til cykelentusiaster er denne kollektion udviklet til at præstere: Secco kombinerer hurtighed, komfort, mode og funktionalitet i én jakke. Er du mountainbiker, bjergged, fartsdjævel på de flade vidder eller til søndagsture med cykelkammeraterne? Under alle omstændigheder vil Secco ikke skuffe dig. Kollektionen er favorit hos både de professionelle og entusiasterne. Men som det nogle gange går: nogle dage flyver du, andre dage går det mindre hurtigt, men du kan aldrig give din åndbare Secco skylden...
Vis mere
Vis mindre
OM HV CARE

Vi sælger cykler og hjælpemidler. Vi har et stort velfungerende værksted til alle opgaver omkring reperationer og klargøring af cykler, scooter, el-scootere og hjælpemidler.
Vi sælger cykler fra Cannondale, CENTURION, CUBE, GAZELLE og Raleigh. Vi forhandler desuden E-FLY elcykler, scooter fra, PGO, TGB og Peugeot, samt elscootere af mærket CityElf og EasyGO.
Åbningstider:

Mandag til Fredag 8:30 - 17:00
Lørdag 9:00 - 12:00

HV Care   ·   Struervej 107   ·   7500 Holstebro   ·   +45 9741 4165  ·   hv-care@hv-care.dk